Coolers køleservice

Køleservice – Ring 71 70 70 68

Vores kompetencer spænder bredt og vi servicerer dagligt de fleste større dagligvarebutikker og spisesteder med service og reparation af alle typer plug-in køl og frys,  samt alle typer køle- og fryserum.

Du kan med fordel tegne en serviceaftale med Coolers, som sikrer dig service og vedligehold, dels til de stærkeste priser, men også med individuelt tilpassede reaktionstider.

En serviceaftale med Coolers starter med en gennemgang af alle dine installationer, hvor der dels oprettes en inventaroversigt, og udfærdiges en tilstandsrapport på alle de installationer der skal indeholdes i serviceaftalen. Dette sikrer både at vi har mulighed for af have de relevante reservedele med første gang og at vi allerede ved rekvireringen kan foretage de indledende diagnoser af installationen. Derudover kan vi med tilstandsrapporterne definere et passende service interval på de enkelte installationer – alt sammen for at sikre maksimal oppetid og minimalt ressourceforbrug.

Ved servicebesøget vejleder vi også i korrekt vedligeholdelsesproces så du selv kan være med til at optimere levetid og minimere energiforbrug på installationerne.

Bestil en tid

Coolers ApS

Grevindevej 5
4682 Tureby

Telefon: 71 70 70 86
E-mail: [email protected]

Bestil din tid gratis og uforpligtende.
Benyt vores kontaktformular, med en kort beskrivelse af hvad vi kan gøre for dig. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.

Beskriv kort dit ønske, så vil vi klare resten.

    Du er velkommen til uploade et billede til din bestilling, som vil gøre det nemmere for os at yde den rette service