Køleservice

Coolers køleservice

Køleservice 24/7 – RING 71 70 70 68

Vi tilbyder service hele døgnet

Vores kompetencer spænder bredt og vi servicerer dagligt de fleste større dagligvarebutikker og spisesteder, med service og reparation af alle typer plug in køl og frys,  samt alle typer køle og fryserum.

Du kan med fordel tegne en serviceaftale med Coolers, som sikrer dig service og vedligehold, dels til de stærkeste priser, men også med individuelt tilpassede reaktionstider, helt ned til ekspres service inden for 4 timer.

En serviceaftale med Coolers starter med en gennemgang af alle dine installationer, hvor der dels oprettes en inventaroversigt, og udfærdiges en tilstandsrapport på alle de installationer der skal indeholdes i serviceaftalen. Dette sikrer både at vi har de relevante reservedele med første gang, og vi allerede ved rekvireringen kan foretage de indledende diagnoser af installationen. Derudover kan vi med tilstandsrapporterne definere et passende service interval på de enkelte installationer – alt sammen for at sikre maksimal oppetid og minimalt ressourceforbrug.

Ved servicebesøget vejleder vi også i korrekt vedligeholdelsesproces så du selv kan være med til at optimere levetid og minimere energiforbrug på installationerne.

Bestil en tid

Coolers Køleteknik ApS

Grevindevej 5
4682 Tureby

Telefon: 71 70 70 86
E-mail: [email protected]

Bestil din tid gratis og uforpligtende.
Benyt vores kontaktformular, med en kort beskrivelse af hvad vi kan gøre for dig. Vi bestræber os på at svare indenfor 24 timer.

Beskriv kort dit ønske, så vil vi klare resten.

Vi er ved at opdatere vores hjemmeside og shop, og kan derfor ikke håndtere ordrer p.t. Luk