Varmepumper

Vil du spare på varmeregningen?

…så skulle vi måske sætte en varmepumpe op i din bolig, i garagen, i klubhuset, i forretningen.. kun fantasien sætter grænser.

En varmepumpe anvender luften omkring den til at producere varmeenergi til dit hus, og det er en billig og effektiv løsning til dig, som vil spare penge på din elregning eller hvis du har oliefyr, der som bekendt er dyrt i drift.

En varmepumpe kører på strøm men producerer op til 5 gange (+5kWh) varmeenergi for hver kWh strøm den selv forbruger i forhold til en el-radiator. De fleste varmepumper virker også som aircondition, så du om sommeren kan opretholde et behageligt, køligt klima i huset.
Da det ikke er ude betydning hvilken varmepumpe, du vælger til netop din hustype, vil vi gerne give dig et gratis og uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe.

Vi kan eventuelt også komme ud til dig og gennemgå mulighederne for netop dit hus.

Det er for os yderst vigtigt at du får den bedst mulige oplevelse, når du har besluttet dig for at købe og få monteret en varmepumpe. Derfor udfører vi alt arbejdet selv og benytter os ikke af underleverandører. På denne måde at vi med dig under hele processen, og det vil i de fleste tilfælde være den samme tekniker, der konsulterer dig, som efterfølgende monterer din nye varmepumpe.