Mitsubishi

Vil du spare på varmeregningen?

…så skulle vi måske sætte en varmepumpe op i dit hus!

En varmepumpe anvender luften omkring den til at producere varmeenergi til dit hus, og det er en billig og effektiv løsning til dig, som vil spare penge på din elregning eller hvis du har oliefyr, der som bekendt er dyrt i drift.

En varmepumpe kører på strøm men producerer typisk mere end 4 gange (+4kWh) varmeenergi for hver kWh strøm den selv forbruger i forhold til en el-radiator. De fleste varmepumper virker også som aircondition, så du om sommeren kan opretholde et behageligt, køligt klima i huset.
Da det ikke er ude betydning hvilken varmepumpe, du vælger til netop din hustype, vil vi gerne give dig et gratis og uforpligtende tilbud på en ny varmepumpe.

Vi kan eventuelt også komme ud til dig og gennemgå mulighederne for netop dit hus.

Det er for os yderst vigtigt at du får den bedst mulige oplevelse, når du har besluttet dig for at købe og få monteret en varmepumpe. Derfor udfører vi alt arbejdet selv og benytter os ikke af underleverandører. På denne måde at vi med dig under hele processen, og det vil i de fleste tilfælde være den samme tekniker, der konsulterer dig, som efterfølgende monterer din nye varmepumpe.

Der er i øvrigt mulighed for at søge energitilskud på helt op til kr. 4.400,- ved montering af luft-til-luft varmepumpe, det afhænger af hvilken boligtype du har. Vi søger naturligvis tilskuddet for dig og trækker på forhånd beløbet fra på din endelige faktura.

Mitsubishi varmepumper

[fusion_woo_shortcodes][product_category category=”mitsubishi” per_page=”5″ columns=”5″ orderby=”date” order=”desc”][/fusion_woo_shortcodes]